Uzun süredir yazamadığım için mutfağı da terkettim sanmayın. Yaptım, fotoğraflarını çektim, kaydettim. Hepsini yayınlayacağım inşallah.
Öncelikle bu akşamdan başlayayım dedim. Daha sonra yayınlayacağım vişne soslu bisküvili tavuk göğsü tatlısını yapmak için kullandığım tavuk göğsü biraz fazla geldi. Bende arta kalanlarla evdekilere görsel bir şölen hazırlayayım dedim. Ve resimde gördüğünüz meyveli kuplar ortaya çıktı.
Meraklı gözleri daha fazla bekletmeyip nasıl yaptığımı da anlatıvereyim o halde.
*Kedidili bisküvi
*Meyvesuyu
*Tavuk göğsü
*Üzüm,erik
*Rulokat gofret
*Çikolata rendesi
Kedidili bisküvileri kırıp kaselerin dibine koyuyoruz. Meyvesuyu ile bisküvileri ıslatıyoruz. Evde vişne suyu vardı ben onu tercih ettim. Siz de istediğiniz meyvesuyunu kullanabilirsiniz. Bisküvilerin üzerine diğer tatlımızdan arta kalan tavuk göğsünü paylaştırıyoruz. Üzerini de üzüm, erik, rulokat ve çikolata rendesi ile süslüyoruz. Buzdolabında soğumaya bırakıyoruz.
REKLAM: Evinize ani bir misafir mi geldi yada bizde olduğu gibi komşunuz iftar sonrası balkonda çay içmeye mi geldi? Çayın yanında ikram edeceğiniz bu tatlı ile muhabbet bir süre sizin ve tatlınızın etrafında dönecektir benden söylemesi :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder